קינוחים שמכינים ברגע

קינוחים שמכינים ברגע

לפעמים כל מה שמתחשק זה משהו מתוק וטעים. אבל מה קורה שאין בבית אף ממתק זמין? צריך ליצור אחד כזה.

במאמר זה אספתי עבורך 3 מתכונים סופר טעימים למתוקים שמכינים ממש ברגע, בלי תנור ובלי עניינים.

הקינוחים האלו כל כך קלים להכנה שגם ילדים יכולים להכין אותם יחד איתכם ואפילו בלעדיכם.

מוס פררו רושה

מוס פררו נשמע כמו קינוח מסובך מאוד. אבל כשמחליטים להכין מוס פררו ביתי מבינים כמה הוא פשוט להכנה והטעם גן עדן.

מצרכים:

  • גביע שמנת מתוקה 32% או 38%
  • ממרח פררו רושה
  • לקישוט -שערות חלבה או חלבה מפוררת / אגוזים (אופציונלי)

אופן ההכנה:

  • מקציפים את השמנת בקערת מיקסר לקצפת יציבה. בזמן זה מערבבים את הדבש (או הסילאן) עם הטחינה ומסיפים לאט לאט לקצפת עד שהיא מתייצבת לחלוטין אבל לא נשברת וכל המרכיבים נהיים לאחד.
  • מעבירים לכוסות בכל גודל שרוצים ושמים בקירור למספר שעות. לפני ההגשה מפזרים מעל חלבה בכמות שרוצים, ומגישים.

לחם מטוגן מתוק ומפנק

לחם מטוגן לא מוכר כקינוח בהרבה מאוד מקומות. אבל אם מכינים אותו מראש כקינוח ומטבלים אותו בסוכר הוא יוצא סופר קינוח טעים ומפנק.

מצרכים:

  • 4 פרוסות לחם חלה (או כל לחם אחר שיש בבית)
  • 2 ביצים
  • חצי כוס חלב
  • 2 כפות סוכר
  • מעט חמאה לטיגון

אופן ההכנה:

  • מערבבים היטב את כל החומרים בצלחת עמוקה.
  • מחממים מחבת עם חמאה.
  • בזמן שהחמאה נמסה טובלים את פרוסות הלחם בבלילה משני הצדדים.
  • מטגנים את הלחם מכל צד ומגישים חם.
  • אפשר להגיש עם רוטב מייפל או שוקולד או אפילו רק לבזוק מעט אבקת סוכר מעל.

בתאבון.

טראפלס שוקולד טחינה

מי לא אוהב שוקולד? רובנו אוהבים ולכן טראפלס הוא קינוח מושלם לחובבי הז'אנר. אבל מה לעשות שטראפלס על בסיס שמנת לוקח זמן להכין… בדיוק בגלל זה הומצא המתכון המושלם הזה.

במקום שמנת שמים טחינה. וזה יוצא טעים. ממש ללקק את האצבעות

מצרכים:

  • 1 כוס טחינה גולמית
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • לציפוי (אם רוצים)- קקאו

אופן ההכנה:

  • מרפדים תבנית אינגליש קייק עם ניילון נצמד. ממיסים את השוקולד במיקרוגל עד שנוצר רוטב חלק ואחיד. מוסיפים את הטחינה לשוקולד ומערבבים היטב עד שהטחינה נטמעת בשוקולד והתערובת אחידה.
  • שופכים את התערובת לתבנית עם הניילון הנצמד ומכניסים למקפיא עד להתקשות מלאה. זה לוקח משהו כמו ארבע שעות.
  • מוציאים את התבנית מהמקפיא ומחלצים את גוש השוקולד בעזרת הניילון הנצמד. חותכים לקוביות בגודל הרצוי ואם רוצים מגלגלים את הריבועים בתוך אבקת קקאו.
  • שומרים במקפיא בכלי סגור. מומלץ להוציא מהמקפיא כ 5 דקות לפני ההגשה. ותודה לבלוג "מיכל אופה עוגה" על המתכון המושלם הזה!
  • אז למה את מחכה? קדימה. רוצי לנסות את המתכונים וספרי עליהם לכולם, כדי שכולם ירוויחו ויהנו..

 

This entry was posted in הסעדה לאירועים. Bookmark the permalink.